Proizvodi ProSafe!

 

proizvodi

ProSafe su produžni kablove sa inplementiranim MOV varistorskim prenaponskim zaštitama u kablu. Najpouzdanije zaštita za Vaše uradjaje od udara groma i drugih vidova prenapona iz mreže.

 

ProKer su produžni kablovi najkvalitetnije izrade namenjene za široku potrošnju sa najboljim odnosom cene i kvaliteta na tržištu.

 

ProSwitch je model produžnog kabla sa kvalitetnim prekidačem od 16A. ProFuse je model produšnog kabla sa prekostrujnom zaštitom i ugrađenim osiguracem u zavisnosti od potrošača 6,3/10/16A.

 

ProFuse su vrsta produžnog kabla sa prekostrujnom zaštitom u vidu BRZOG STAKLENOG OSIGURAČA od 6,3/10/16 A. U slučaju kvara, kuršlusa ili kratkog spoja u samom uredjaju osigurač reaguje i obezbeđuje ostale uredjaje na mreži. Osigurač se vrlo lako i jednostavno menja i kabal se spreman za upotrebu.

 

ProLapp su specijalne vrste prodžnih kablova sa orginalnim Nemačkim Lapp Olflex širmovanim kablom namenjenim za sve vrste Audio, Video, HI-FI uredjaja i za otklanjanje šumova i smetnji iz mreže.

 

ProQuartz je specijalna serija produžnih kablova ispunjena kvarcnim peskom za industriske mašine i velike potrošače koji zahtevaju maksimalan stepen sigurnosti i pouzdanosti.

 

ProFerit su kablovi sa inplementiranim FERITNIM PRSTENOM na samom kablu koji služi za filtriranje i otklanjanje svih smetnji, šumova, bruma iz mreže kako bi omoguđile maksimalne performanse uređaja i obezbedile čistinu i kvalitet zvuka.

 

ProCab su kablovi sa zalivenom utičnicom bez strujne letve sa dužinama od 2 do 10 metara. Pinovi na samoj viljušci su od punog materijala zalivene kvalitetnom PVC plastikom.

Detaljnije